Жінку викрили у невірності / фото ua.depositphotos.com

Кумада Йоко - японська модель і співачка. Її чоловік викрив її у зраді з телепродюсером, підключивши для "розслідування" приватного детектива. Про витончений спосіб викрити дружину в невірності пише Daily Star.

Чоловік, який запідозрив дружину в зрадах, попросив детектива взяти зразок ДНК ймовірного коханця зі столового приладдя. Після цього чоловік Йоко відправив її інтимну іграшку та зразки ДНК коханця на аналіз в лабораторію.

За даними China Press, в ході аналізу знайшлося достатньо доказів, які дозволяють припустити, що телепродюсер торкався до секс-іграшки Йоко.

Відео дня

Розлючений чоловік звинуватив дружину в невірності та вдарив її по обличчю. Після цього вона звернулася до поліції та заявила, що її чоловік вже не вперше жорстоко поводиться з нею. Після цього модель подала на розлучення. У відповідь екс-чоловік подав позов і почав вимагати компенсацію за моральну шкоду. Пара перебувала в шлюбі з 2012-го року, у них народилося троє дітей.

Оригінальний спосіб мстити за помсту

Самотній чоловік з Австралії Джей Інграм знайшов своє покликання, викриваючи жінок, які обманюють своїх партнерів. Він фотошопить себе до фотографій пар, в яких дружина проявляє невірність.

Багато користувачів мережі назвали такі витівки Інгрема дивними та порадили йому зайнятися пошуками партнерки, а не викриттями чужих невірних дружин.

Вас також можуть зацікавити новини: