Меган Маркл і принц Гаррі \ REUTERS

Принц Гаррі і Меган Маркл збираються дати велике інтерв'ю великим американським телеканалам ABC, NBC, CBS, а також відомій телеведучій Опрі Вінфрі.

Читайте такожПринц Вільям заявив, що більше ніколи не зможе обійняти брата Гаррі – ЗМІ

Це вони обіцяють зробити у випадку, якщо їм не дозволять відмовитися від привілеїв британської королівської сім'ї і стати фінансово незалежними, повідомляє The Sun.

Відео дня

Герцоги Сассекські вже зв'язувалися з низкою великих американських ЗМІ. Також повідомляють, що британська монархія не хоче, щоб їхню "брудну білизну" було оприлюднено. Зокрема Меган і Гаррі нібито мають намір розповісти свою історію про те, як герцогиню змусили про дещо мовчати. Також подружжя зіткнулося у своїй сім'ї з расизмом та сексизмом.

Пара може використати можливість телеінтерв'ю, щоб спробувати домогтися більш вигідної угоди на переговорах в Сандрінгемі з королевою, принцом Чарльзом і Уиллсом з приводу їхніх планів відійти від королівських обов'язків.

Як повідомляв УНІАН, про те, що принц Гаррі з дружиною Меган Маркл вирішили відокремитися від королівської сім'ї стало відомо 9 січня. За їхніми словами, рішення було прийнято після декількох місяців роздумів і обговорень. Після цього члени британської королівської родини прийняли рішення зібратися на переговори з приводу майбутніх ролей принца Гаррі і герцогині Сассекської Меган. Переговори відбудуться в понеділок, 13 січня. У нараді візьмуть участь Єлизавета II, її син принц Чарльз, а також онуки принц Вільям і принц Гаррі. Меган Маркл, як очікується, приєднається до дискусії по телефону з Канади. Однак перед переговорами старший брат Гаррі принц Вільям вже заявив, що більше ніколи не зможе обійняти його. Як повідомило джерело виданню Times, Вільям настільки розлючений, що навіть більше не хоче спілкуватися зі своїм братом. Він розповів другові, що тепер вони з Гаррі "не настільки близькі, як раніше" і "стали зовсім чужими".