Користувачі мережі помітили на деяких відео пірсинг у носі Варі / скриншот

Дочка коміка Євгена Кошового почала активно вести соціальні мережі та вже встигла обурити користувачів мережі. 15-річна Варя сильно змінилася, вона вже не та маленька дівчинка, якою була раніше.

У Tik-Tok з'явилося чимало нових відео від дочки Кошового. Вона знімає їх під різну музику, зокрема, під російську. Це помітили користувачі мережі. Вони почали писати, що нині, коли вже понад рік іде повномасштабна війна РФ проти України, слухати пісні артистів з країни-агресорки не дуже доречно.

Втім, згодом коментарі під такими відео "закрилися". Як повідомляє ТСН, раніше користувачі писали:

"А російська музика нікого не напрягає?", "Це просування російської культури під час війни", "Я не здивуюсь, якщо в житті вона розмовляє російською".

Окрім цього, користувачі помітили на деяких відео пірсинг у носі Варі. Це може бути як справжня сережка, так і "обманка". Проте коментатори зазначили, що у будь-якому випадку дочка Кошового дуже рано подорослішала. 

Відео з донькою Кошового

Активність коментаторів не налякала Варю. Нещодавно дівчинка показала нове відео, на якому вона вже знялася разом з батьком. У ньому вони пожартували про те, що гуморист буде сміятися з доньки, якщо та обере "поганого" хлопця.

Нагадаємо, раніше дочка Кошового здивувала недитячим перевтіленням. Вона змінила колір волосся та вразила фанів зухвалим макіяжем.

Вас також можуть зацікавити новини: