Наталка Денисенко / instagram.com/natalka_denisenko

Українська актриса Наталка Денисенко знялася в новій жіночній фотосесії. Перед камерою вона позувала в костюмі-макраме з оголеними грудьми.

Її образ був зроблений зі спідниці з бахромою і прикрас з перлів на плечах, талії і спині. Знаменитість позувала без верху, що додало пікантності фотографіям. Однак вона все ж прикрила груди руками. 

Доповнила образ Денисенко високими білими чобітьми на низькій ході. Волосся вона зібрала ззаду, а на обличчя нанесла легкий макіяж.

Відео дня
Наталка Денисенко / instagram.com/lesya_yasnitska

Як відреагували шанувальники

  • "Українська Амазонка"
  • "Ну, вже дуже красиво"
  • "Неймовірна жінка"
  • "Шалено красива"
  • "Дуже різнобічна актриса. Це помітно і по фото"
  • "Ви тут просто чарівна"

Хто така Наталка Денисенко

Наталка Денисенко - українська актриса театру і кіно. У 2011 році Наталка дебютувала в кіно. Першою відомою роллю стала робота в серіалі "Щоденники Темного". Також вона знімалася в таких серіалах як "Кріпосна", "Клан ювелірів", "Село на мільйон", "Покохай мене такою", "Коли минуле попереду" та інших.

Відомо, що Денисенко в 2017 році вийшла заміж за свого колегу Андрія Федінчика, який з початку великої війни служить в ЗСУ. У них є син.

Нагадаємо, раніше Наталка Денисенко розповіла, як її чоловік актор пішов на війну, чому вона вирішила залишитися в Україні, чим займається в умовах, коли кіновиробництво в основному на паузі, і про що мріє після нашої перемоги.

Вас також можуть зацікавити новини: