Образ і поведінку Спірс відразу ж почали обговорювати в мережі / скріншот

Відома співачка Брітні Спірс, яка нещодавно оголосила про розлучення зі своїм чоловіком, потрапила у курйозну ситуацію. Вона вирушила до Мексики і відвідала один з барів. Там співачка вирішила потанцювати і ледь не втратила свою сукню.

Так, Спірс почула музику і не змогла втриматися. Однак вона не врахувала, що під час танців бретельки її сукні сповзуть вниз. В один момент співачка помітила, що ледь не оголила на публіці свій бюст.

Зірка поспішно почала поправляти бретельки і натягувати сукню. У цей момент поруч з нею був її охоронець. Він намагався сховати Спірс від людей, але співачку все одно зняли на відео, одне з яких з'явилося на YouTube-каналі BACKGRID.

Після конфузу з сукнею зірка вирушила до барної стійки. Там її помітило ще більше фанів, вони хотіли робити з нею фото і просто привітатися. Однак Спірс не сильно прагнула спілкуватися з публікою. Вона одягла сонцезахисні окуляри і намагалася не привертати до себе увагу, а її охоронець нікого до неї не підпускав.

Брітні Спірс ледь не втратила сукню прямо на публіці - відео

Образ і поведінку Спірс відразу ж почали обговорювати в мережі. Фани критикували співачку за зачіску і висміяли її розпатлане волосся. Незабаром зірка відреагувала на бурхливу хвилю обговорень і заявила, що їй соромно за свій зовнішній вигляд.

За словами співачки, вона раптово вирішила зайти до бару, почувши музику. І Спірс навіть не підозрювала про те, що її почнуть знімати на відео. Вона розповіла, що нині прямує до Італії та сподівається, що там її не будуть атакувати папараці. Зірка також зазначила, що знає власника одного з місцевих барів, а тому сподівається, що він проведе її через чорний хід і тоді вона уникне зустрічі з настирливою публікою.

Розлучення Брітні Спірс - що відомо

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що співачка розлучається з чоловіком Семом Асгарі після шести років спільного життя. Незабаром це підтвердив і сам екс-коханий Спірс. 

Після цього співачка висловилася про розлучення з Асгарі. Вона заявила, що не може терпіти біль, який намагалася приховувати від фанів.

Вас також можуть зацікавити новини: