Валерія навіть у ресторанах слідкує за кожним грамом страви / Фото Скріншот Instagram

Російський продюсер, путініст Йосип Пригожин поділився, як його дружині, співачці Валерії, яка підтримує геноцид в Україні, вдається залишатися стрункою впродовж багатьох років. Продюсер зізнався, що артистка має залежність та боїться погладшати навіть на декілька кілограмів.

В інтерв'ю одному з російських ЗМІ Пригожин розповів, що Валерія одержима темою схуднення. Артистка настільки залежна, що вона навіть у ресторани бере з собою ваги, аби виміряти кожну страву:

Вона не просто ваги носить у ресторани, вона фотографує і звітує перед нутриціологом, скільки вона з'їла. Просто нестерпно, ти приходиш у хорошу компанію, де в принципі телефонами користуватися небажано, і вона фотографує і відправляє, замість того, щоб спілкуватися в компанії.

Також подружжя-путіністи поділилося своїми подробицями свого збоченого особистого життя. Валерія поскаржилася на Пригожина, що той не хоче обговорювати з нею роботу вдома.

"Я не люблю, коли з'ясовує робочі моменти вдома, тому що іноді це буває в дуже експресивній манері. Ну прям сильно не подобається. Хоче кляп вставити, а я замість цього культурно випроваджую. У нас до речі є, але жодного разу... і наручники є! У нас все є, але жодного разу за призначенням не пробували", - зазначила співачка.

Антиукраїнська позиція Валерії і Пригожина

У березні 2014 року Пригожин публічно підтримав анексію Криму Росією. Тоді він підписав лист російському диктатору Володимиру Путіну про підтримку захоплення. З серпня 2015 року продюсер, який сприяє вбивствам та окупації України внесений у список діячів культури СБУ. Тобто, як особа, яка загрожує нацбезпеці держави.

Його дружина Валерія також відома своїм фанатизмом від Путіна. Вона підтримує позицію чоловіка та фінансує війну і знищення України.

Нагадаємо, раніше путіністку Валерію з ганьбою погнали зі сцени.

Вас також можуть зацікавити новини: