Даша Астаф'єва розкрила секрет своєї молодості / instagram.com/da_astafieva

Український співачка Даша Астаф'єва зізналася, чи вдавалася вона до допомоги пластичних хірургів, щоб зберегти красу. Зірка розповіла, що любить домашній догляд.

За її словами, пластичним операціям є місце в нашому житті, але необхідно знати міру і сильно не захоплюватися. При цьому знаменитість зазначила, що любить домашній догляд, іноді відвідує косметолога для апаратних процедур, а також для підтримки зовнішнього вигляду ходить на масажі, правильно харчується і займається спортом.

"У мене змінюється ставлення до пластичної хірургії. Я не така категорична, як раніше. Звичайно, я і сьогодні кажу, що те, чого забагато, і те, що дійсно іноді виглядає некоректно, воно завжди буде мати таку оцінку. Я більше підтримую хороший якісний домашній догляд. Апаратний догляд - це теж для мене відкриття. Так, це вимагає занурення, нових знань, вивчення, більше часу. Звичайно, комусь легше зробити раз, а не проходити курси, витрачати більше грошей і знань", — поділилася артистка в інтерв'ю для YouTube-проекту ТСН.иа "поодинокі".

Відео дня

Лягати під ніж хірурга Астаф'єва не поспішає, хоча хотіла б зменшити груди, щоб можна було ходити без білизни. Водночас артистка зважилася на уколи краси – бореться зі зморшками на лобі.

"Поки що я не робила пластичних операцій. Я роблю ін'єкції, які мені потрібні, тому що мені вже майже 40 років. Я вже роблю ін'єкції в лоб, вітаміни колю. Зробити груди більше мені не хотілося. Я, може, якщо і робила, то зменшувала б, щоб можна було ходити без білизни. Я більше довіряю якось масажам, спорту та харчуванню. Це, звичайно, складніше, але це якісний і правильний вибір для себе майбутньої", — підсумувала зірка.

Раніше УНІАН писав, що співачка Даша Астаф'єва в інтерв'ю славі Дьоміну розповіла про свої комплекси. Як виявилося, дівчина вважає себе не дуже розумною. При цьому вона визнала, що такі комплекси говорять про не любов до себе і не прийняття себе, але зазначила, що її це вже не турбує.

Також зірка поділилася, що спокійно може прожити всього на 40 тисяч гривень на місяць.

Вас також можуть зацікавити новини: