Блогерка зізналася, що з Добриніним вони все поділили порівну / колаж з фото

Популярна українська блогерка Даша Квіткова відверто розповіла, як поділила майно після розлучення з екс-чоловіком – ведучим Микитою Добриніним. Зірка Instagram також відповіла, чи був шанс врятувати їхній шлюб.

Даша Квіткова зізналася, що після розлучення вони намагалися поділити все порівну. Відтак, зіркове подружжя розподілило автівки, квартиру та будинок. Останній дістався блогерці, але вона планує його продати та придбати за ці кошти квартиру спільному сину Леву:

Ми поділили все порівну. Будинок залишився мені, а квартира залишилася його. Ми поділили машини. Коли будинок продасться, всі кошти підуть мені, але в нас є домовленість з Микитою, на яку ми пішли обидва, що тільки-но я продаю будинок, я купую квартиру Леву. Це буде власність нашого сина.

Скріншот Instagram

Квіткова також чесно відповіла, чи могли вони з Микитою зберегти шлюб. Як пояснила зірка, останній час їхні стосунки трималися на коханні, але це їм не допомогло.

"Я думаю, що наші стосунки трималися на коханні, але іноді його недостатньо. Я думаю, що не було шансу щось змінити. Буду казати за себе. Я довго намагалася, але в певний момент зрозуміла, що я більше не можу і не хочу", – поділилася Даша.

До слова, зіркова пара познайомилася у 2019 році на шоу "Холостяк". Тоді блогерка перемогла і закохані стали, чи не єдиними, хто побудував стосунки поза проєктом. Вже за рік Даша та Микита побралися, а у 2012 році у них народився син Лев. Однак пізніше стало відомо, що подружжя розлучається та ділить майно.

Нагадаємо, раніше Даша Квіткова різко відреагувала на заяву екс-чоловіка про причину їхнього розлучення.

Вас також можуть зацікавити новини: