Співачка Оля Полякова / instagram.com/polyakovamusic

Українські дівчата вірять у велике і чисте кохання. Напевно, кожна з нас мріяла зустріти того самого чоловіка, який став би єдиним і незамінним. Але в житті не завжди все відбувається так, як ми хочемо. 

УНІАН зібрав топ-5 українських зірок, чиї ідеальні уявлення про сім'ю перетворилися на жах.

Оля Полякова

Співачка Оля Полякова неодноразово розповідала, що в її житті був чоловік, який підіймав на неї руку. Зірка довго терпіла таке ставлення, бо дуже його любила. Але одного разу вона таки зважилася піти від нього. Тоді він спалив її квартиру. 

"Мене побив чоловік. Мене він періодично бив. А коли я його кинула, він підпалив мені квартиру. Найняв якихось своїх дружбанів, і вони мене зловили під клубом нічним і побили до напівнепритомного стану, до розсічення брови. Мені було 17 років, була і кримінальна справа. Сьогодні ця людина - політик. Він не відомий політик, з Вінниці", - говорила Полякова.

Відео дня
Полякову бив колишній хлопець / instagram.com/polyakovamusic

Гайтана

Читайте такожAlyona Alyona вирушила на відпочинок зі своїм хлопцем (фото)Співачка Гайтана також стала жертвою тирана. Коли дівчина зважилася піти від некоханого, він почав її переслідувати. Все дійшло до того, що їй довелося написати заяву в поліцію і навіть найняти охорону. Також вона розповіла, що колишній їй погрожував, що накладе на себе руки, якщо вона до нього не повернеться.

"Одного разу я найняла охоронця. Це був вимушений крок. Мені погрожував колишній. Після чергового скандалу я викликала міліцію, коли він спав, зібравши речі я назавжди зникла з його життя. Він довго переслідував мене і намагався підловити, коли я поверталася додому. Дзвонив кожні 5 хвилин, кричав в трубку, що любить, не може без мене жити і якщо я не повернуся, обіцяв накласти на себе руки. Це були токсичні стосунки, які вбивали мене", - говорила Гайтана.

Гайтану переслідував колишній / instagram.com/gaitanamusic

Анна Сєдокова

Ідеальне уявлення про сімейне щастя опальної співачки Анни Сєдокової одного разу перетворилося на жах. Дівчина потрапила у стосунки з абьюзером, який всіляко її принижував і робив боляче. Якийсь час вона виправдовувала його вчинки, але потім зважилася бігти.

"Він тримав мене міцно. У нього були сильні руки і міцний чоловічий характер. Я пам'ятаю, як зрозуміла, що мені потрібно бігти. Рятуватися. Зараз або ніколи. Я вибігла, залишивши все, все своє життя, шмотки, косметику, книги... я залишила, щоб вижити", - згадала Сєдокова.

Сєдокова втекла від тирана / instagram.com/annasedokova

Яна Клочкова

Найтитулованіша українська олімпійська чемпіонка Яна Клочкова також щиро поділилася своєю невдалою історією кохання. Якийсь час вона зустрічалася з чоловіком, який виявився абьюзером.

"Був такий, що навіть руку підіймав! Ну це все швидко закінчилося! Але це теж було. Ми розлучалися кілька разів. І кожен раз він таким способом вирішував, що я не повинна від абьюзера йти", - сказала Яна.

Клочкова зустрічалася з абьюзером / instagram.com/yana_klochkova

Ксенія Мішина

Українська актриса Ксенія Мішина розповіла, як її колишній намагався всіляко її принижувати, відбирав подарунки, а потім навіть почав підіймати на неї руку. Хоча, за словами зірки, їх історія кохання починалася дуже красиво і романтично. Тоді вона навіть не підозрювала, чим це все для неї обернеться.

"Жадібність, фінансовий тиск і приниження аж до відбирання всіх подарунків. Потім в хід пішли руки. І нікого в світі, хто може захистити. Поліція, почувши "сімейні розборки" просто ігнорувала такі виклики і це ще більше посилювало бридке відчуття того, що ти все це заслуговуєш і повинна терпіти", - додала Мішина.

Мішина була жертвою домашнього насильства / instagram.com/misha.k.ua

Нагадаємо, раніше УНІАН назвав топ-5 українських зірок, які вийшли заміж за іноземців.

Вас також можуть зацікавити новини: