Jerry Heil і Мстислав Чернов зустрілися на українському заході / Скріншот Instagram

Одразу після виступу на "Євробаченні-2024" відома українська співачка Jerry Heil вирушила до Лазурного узбережжя Франції на Каннський кінофестиваль. Там артистка познайомилася з українським режисером оскароносного фільму "20 днів у Маріуполі" Мстиславом Черновим.

У своєму Instagram Jerry Heil опублікувала спільне фото з режисером і вказала, що їхнє знайомство відбулося на українському заході у Каннах. За словами виконавиці, вона завжди хотіла, аби українські пісні стали всесвітньовідомими:

Я завжди мріяла, щоб українська музика стала частиною глобальної індустрії. Зараз це стає реальністю! Водночас шлях у світ пробиває собі й українське кіно. Мстислав та його неймовірно працьовита команда не просто отримали Оскар – вони вразили світ! Це необхідно сьогодні, як ніколи!

Відео дня
Jerry Heil і Мстислав Чернов / Скріншот Instagram

На додаток, Jerry Heil запевнила, що українська культура завдяки своїй щирості та глибині зможе об'єднати світ. Артистка стане хедлайнером на благодійному вечорі Ukrainian Fashion Film Festival. Вона поділилася, що цьогоріч на кінофестиваль прибуло дуже багато українців.

Реакція шанувальників на знайомство зірок

  • "Фото дня: майбутня володарка Греммі і кінорежисер оскароносець";
  • "Як же я пишаюся тобою! Дякую за твою творчість. Ти - найкраща"
  • "Думаю, що це Мстиславу пощасливилось зробити фото з Вами, Яно"
  • "Майбутня володарка заслуженого Grammy та володар Оскару. Яно, ти богиня".

До слова, Jerry Heil в дуеті з Alyona Alyona гідно представили Україну у гранд-фіналі "Євробачення-2024" і посіли 3 місце на конкурсі

Щодо Мстислава Чернова, то його фільм про криваві події в Україні "20 днів у Маріуполі" здобув Оскар на кінопремії у номінації "Найкращий повнометражний документальний фільм". Це – перший Оскар за час української незалежності.

Нагадаємо, раніше Мстислав Чернов розповів про погрози.

Вас також можуть зацікавити новини: