Медсестра Люба з "Інтернів" / скріншот

Серіал "Інтерни" виходив у Росії з 2010 по 2016 рік. За цей час у нього з'явилося чимало шанувальників і в Україні. Одним з колоритних персонажів стала медсестра Люба, яку зіграла Світлана Пермякова. Розповідаємо, де зараз Пермякова, і чи говорила вона що-небудь про вбивчу війну в Україні.

Світлана Пермякова: біографія

Світлана родом з міста Перм. Зараз їй 51 рік. Майбутня знаменитість ще зі шкільних років зрозуміла, що хоче зніматися, оскільки без неї не проходив жоден шкільний спектакль. Пізніше Пермякова закінчила режисерський факультет в Пермському державному інституті мистецтва і культури, після чого вирушила до столиці будувати акторську кар'єру. 

У неї склався комічний образ, тому актрисі в основному діставалися ролі в гумористичних проектах в театрі і кіно. 

Відео дня

Пишна фігура спочатку здавалася Світлані якорем, який не дозволяв грати головний красунь і принцес, але пізніше знаменитість змирилася з цим і сьогодні вважає свої форми - родзинкою. 

Також Світлану Пермякову можна побачити в театрі і на телебаченні. 

Світлана Пермякова про війну в Україні

Ще в 2014 році Пермякова заговорила про ф*шизм, який в Україні нібито повинні зупинити. Тоді вона звернулася до киян. 

"І на підтримку всім киянам: ви - жителі міста-героя! Не допустіть повторення ф*шизму! Миру, добра і любові!" - написала актриса в соцмережах. 

Зараз Пермякова мовчить про повномасштабну війну, яку її країна розв'язала на території України 24 лютого 2022 року. Судячи з усього, життя в Росії її влаштовує, оскільки в своєму блозі вона регулярно ділиться знімками з театральних гастролей по містах країни-агресора.

Нагадаємо, який вигляд мають і чим займаються сини Федора Добронравова з "Сватів".

Вас також можуть зацікавити новини: