Відбулося возз'єднання легендарної четвірки – принци Вільям та Гаррі разом зі своїми дружинами з'явилися у Віндзорському замку / фото instagram.com/voguemagazine/

Принц Вільям і принц Гаррі разом з Кейт Міддлтон та Меган Маркл вперше за довгий час з'явилися разом - вийшли за ворота Віндзорського замку, щоб подивитися на квіти від підданих і поспілкуватися з британцями, які прийшли вшанувати королеву Єлизавету ІІ.

Брати були одягнені в сині костюми, а їхні дружини – в лаконічні чорні сукні, пише Vogue.

Як стверджують у The Sun, королівська четвірка полишила чвари, об'єднавшись після смерті Її Величності. Експерти вже називають цей крок важливим сигналом, що доводить здатність нового короля Чарльза III об'єднувати та примиряти. 

Відео дня

Це перша зустріч братів та їх дружин після святкування платинового ювілею правління Єлизавети II, що відбувалось у червні. Тоді Меган та Гаррі приїхали на службу в собор Святого Петра та вперше показали доньку прабабусі.

А от на публіці останній раз герцоги Кембриджські та герцоги Сассекські з'являлися разом аж у березні 2020 року. 

Наступне возз'єднання королівської сім'ї публіка побачить вже 19 вересня – у день офіційного поховання Її Величності.

Смерть Єлизавети II

8 вересня 2022 року у віці 96 років у шотландському замку Балморал померла королева Великобританії Єлизавета II. Після смерті монарха в країні почався десятиденний траур.

Наступного дня новий король Великобританії Чарльзл III виступив з першим телевізійним зверненням до нації, в якому розповів про свою матір – королеву Єлизавету II, а також пообіцяв продовжувати її шлях.

10 вересня Чарльза III офіційно проголосили королем Великої Британії на історичній церемонії в Сент-Джеймському палаці.

Новий британський король Чарльз III став найстарішим монархом в історії Британії, який коли-небудь сходив на престол.

Похорон королеви Великобританії Єлизавети ІІ відбудеться 19 вересня.

Вас також можуть зацікавити новини: