Залужний у кулінара асоціюється з незвичайною стравою / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

Відомий шеф-кухар Євген Клопотенко розповів, з якими стравами він асоціює відомих людей, таких як президент України Володимир Зеленський або п'ятий президент Петро Порошенко. Кулінар порівняв їх українськими стравами.

"Зеленський в мене асоціюється, точно має асоціюватися з борщем", - розповів в інтерв'ю на YouTube-каналі "Ґрунт".

На відповідь ведучого, з яким саме борщем Клопотенко асоціює Зеленського, він додав, що з зеленим. А ось Порошенка кухар порівняв з традиційною українською стравою з борошна, яку готують у великій кількості олії.

"Порошенко? Я не знаю, він такий, як пундик. Знаєш пундики? Полтавські пундики - гарне таке тісто. Ти його у фритюрі смажиш, смачне таке, прикольне. Проте це пундик, він не дуже корисний, трохи шкідливий навіть, але пундичок", - пожартував Клопотенко.

А ось Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у кулінара асоціюється з незвичайною стравою. Її він придумав, коли спілкувався з фанатами у Twitter. Говорячи про це, у Клопотенко прокинулася фантазія.

"Залужний це така страва - "р*сня під ізюмом". Колись просили придумати страву, я її придумав. Я думаю, він асоціюється саме з такою. Або ще є така мексиканська - "чилі кон канре". Коли м'ясо, перець чилі і томати. Все таке червоне, гостре-гостре. Якщо брати українське то він пампушка з часником. Береш багато часнику, робиш намазку, намащуєш пампушки, ось так кусаєш", - поділився думками кухар.

Також Клопотенко розповів, якою стравою для нього здається начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов. Його він асоціює з карі.

"Він для мене - індійське карі. Ніби ти ніколи не їв таке, щось дивне, підозріле. Але ти коли його їси, то воно отаке смачне, гостреньке, таке ух. Але потім, коли воно перетравлюється, тобі дуже важко в туалеті, бо воно все гостреньке. Гаряче на вході, гаряче на виході. Буданов для мене така людина: таємничий-таємничий, дуже сильна особистість", - розповів шеф-кухар.

Нагадаємо, раніше Клопотенко розповів, яка Олена Зеленська в реальному житті.

Вас також можуть зацікавити новини: