Макіяж зірок на Хелловін / depositphotos.com

Зовсім скоро ми відсвяткуємо Хелловін – найстрашніше і найвеселіше свято в році. Традиційно до цього свята вбираються в костюми відьом і містичних істот, а на обличчя наносять страшний грим. Зірки також слідують цій традиції і радують фанатів незвичайними образами.

Раніше ми розповідали, які яскраві костюми зірок на Хелловін ми бачили в минулих роках. А зараз покажемо страшний макіяж на Хелловін у зірковому виконанні, який можна повторити вдома.

Леді Гага

Макіяж Леді Гаги на Хелловін / фото instagram.com/ladygaga

Яскрава і епатажна Леді Гага любить приміряти на себе незвичайні образи. У 2017 році Гага до Хелловіну вбралася в Едварда Руки-ножиці з однойменного фільму. Гага використовувала білу пудру, щоб зробити риси обличчя тонкими і виразними. Зірка зробила акцент на очах.

Відео дня

Енн Хетуей

Макіяж Енн Хетуей на Хелловін / фото instagram.com/annehathaway

У 2020 році Енн Хетуей зіграла головну роль в хелловінському фільмі "Відьми". Спеціально до свята актриса показала тематичний грим з фільму у своєму Instagram. Образ відьми вона показала за допомогою нарощених вій, темно-синіх тіней і фіолетової помади. Завершує образ страхітливий шрам з куточків губ.

Демі Ловато

Макіяж Демі Ловато на Хелловін / фото instagram.com/ddlovato

Актриса і співачка Демі Ловато налякала фанатів реалістичним макіяжем зомбі. Вона використовувала червоні лінзи, чорні тіні та штучну кров для гриму. Завершує образ мертвенно-бліде обличчя.

Джіджі Хадід

Макіяж Джіджі Хадід на Хелловін / фото instagram.com/gigihadid
Макіяж Джіджі Хадід на Хелловін / фото instagram.com/gigihadid

Супермодель Джіджі Хадід щороку захоплює фанатів новим гримом до Хелловіну. Один з найбільш пам'ятних образів зірки присвячений головному герою фільму"Маска". Для його створення Джіджі перефарбувала обличчя в зелений колір, а очі підкреслила підведенням. Інший яскравий грим моделі зображує гарбуз з страхітливим ротом-традиційний атрибут Хелловіна. 

Олівія О'брайен

Макіяж вампіра на Хелловін / фото instagram.com/oliviaobrien

Співачка Олівія О'брайен до Хелловіну перетворилася на вампіра. Її макіяж був не дуже хитромудрий, але запам'ятовується: червоні лінзи, коричневі тіні на повіках і червонуваті візерунки судин. 

Джо Джонас і Софі Тернер

Макіяж Софі Тернер на Хелловін / фото instagram.com/sophiet

Зірка "Гри престолів" Софі Тернер зі своїм чоловіком вбралися в членів знаменитої сімейки Аддамс. Створити реалістичний образ Софі допомогла червона помада і чорні тіні. Світловолоса актриса також використовувала перуку, а Джо Джонас помістив на плече знамениту рукавичку.

Вам також може бути цікаво: