Важко повірити, що вони не сестри чи подруги / фото instagram співачки

Співачка Оля Полякова показала, який має вигляд її матір. Жінка, яка 20 років мешкала у РФ, але виїхала до Франції на тлі повномасштабної війни, ошелешила мережу своєю красою.

З нагоди дня народження найближчої родички Полякова вирішила поділитися серією фотографій. Важко повірити у те, що красива та молода жінка насправді не подруга 44-річної співачки, а її матір.

Мама Олі Полякової ошелешила своєю красою / фото instagram співачки

"З днем народження! Кохаю сильно! Ти найкраща мама в світі! Без тебе нічого не було б. Пам'ятаю, як в дитинстві ми говорили у ночі в ліжку, про все на світі, про сенс життя, чи існує щось після, а нащо ми тут, і що залишиться після… Про астрономію, філософію, про книги, які ти читала, а ти їх просто їла. Знаю, що глибина і світогляд в мене від тебе, здатність дивитися глибше, не поверхнево, аналізувати і знаходити рішення, задумуватись над вічним і жадібно цікавитись усім, ну і королівські замашки теж! Люблю, щиро бажаю здоров'я та довгих щасливих літ! І миру нам всім!" - написала Полякова.

Відео дня
Який має вигляд мама Олі Полякової / фото instagram співачки

Коментатори були сильно здивовані, коли побачили матір Полякової. Вони почали "засипати" жінку компліментами. Багато хто зазначив, що визначити вік матері співачки за фото майже неможливо. Також коментатори пишуть:

  • "Це мама? Була впевнена, що подруга! Мами в такій чудовій формі надихають!"
  • "Думала, це сестра. Вітаю! Дуже гарна мама"
  • "А це точно мама, а не сестра чи подружка?".

Що відомо про матір Полякової

Мама співачки довгий час мешкала у РФ. Вона була дружиною російського посла в Уругваї. Декілька років тому чоловік помер, а матір Полякової завела нові стосунки, теж з росіянином. Проте на тлі повномасштабної війни жінка усе ж виїхала з території країни-агресорки.

Полякова розповідала, що дуже боялася за свою матір. Тому вона наполегливо вмовляла жінку виїхати за кордон, і та врешті-решт погодилася.

Вас також можуть зацікавити новини: