Він визнає, що його матір часто питають, чому вона досі працює та не пішла на пенсію / скриншот

Лідер гурту Kalush Orchestra, який переміг на Євробаченні-2022, Олег Псюк розповів, чим нині займається його матір Стефанія. Жінка живе у рідному Калуші та продовжує працювати. Вона - продавчиня.

Псюк розповів, що його матері подобається увага. Фанати Kalush Orchestra люблять жінку, вони часто просять її про фото. Матір музиканта це тішить, вона радіє увазі. 

"Досі фоткаються. Вона продавчиня в звичайному магазині. Навіть не в супермаркеті, а в ларьку, досі", - повідомив Псюк в інтерв'ю для ЖВЛ.

Відео дня

Він визнає, що його матір часто питають, чому вона досі працює та не пішла на пенсію. За словами Псюка, жінка продовжує ходити на роботу не через гроші. Так вона спілкується з людьми.

Музикант запевняє, його матері просто потрібно мати "соціальну зайнятість". А робота продавчинею дає їй можливість займатися улюбленою справою та не втрачати зв'язок із суспільством.

"Хоча там суть не в грошах, просто їй треба чимось зайнятися. Вона пенсіонерка, так вона спілкується з людьми. В такому віці людям важливо мати якусь соціальну зайнятість", - зазначив фронтмен Kalush Orchestra.

Нагадаємо, раніше фронтмен Kalush Orchestra прокоментував свою зіркову хворобу. Псюк та інші музиканти нібито ігнорують фанатів та не хочуть спілкуватися з шанувальниками після концертів.

Вас також можуть зацікавити новини: