Росіяни поцілили по центру мирного міста / коллаж з фото: скриншоти, telegram-канал Дмитра Лубінця

Українські зірки відреагували на ракетний удар по Чернігову. Сьогодні окупанти вдарили по центру мирного міста, росіяни вбили та поранили чимало людей. Що про них думають артисти - читайте нижче.

Леся Нікітюк

Відома телеведуча не стала добирати слів. Вона назвала росіян "клятими терористами" та зазначила, що дуже співчуває родинам загиблих. Нікітюк дуже засмучена.

Реакція Нікітюк на удар по Чернігову / скриншот

"Чернігів. Ворожа ракета, посеред білого дня, та ще й у таке свято. Кляті терористи продовжують вбивати... Мої співчуття сім’ям постраждалих, близьким і рідним всіх, хто загинув. Тримайся, Чернігів. Тримайся, Україна", - написала Нікітюк.

Відео дня

Володимир Дантес

Співак розповів, що зовсім нещодавно він їздив до Чернігова. Артист бував у центрі міста. А сьогодні туди прилетіла російська ракета, яка вбила мирних українців.

Дантес з болем відреагував на удар по Чернігову / скриншот

"Просто треш, просто жесть", - поділився емоціями Дантес.

Надя Дорофєєва

Співачка зазначила, що минулого року виступала у центрі Чернігова. Вона зазначила, що росіяни горітимуть у пеклі за кожного вбитого українця. Дорофєєва щиро співчуває усім, хто постраждав внаслідок чергової атаки окупантів.

Надя Дорофєєва прокоментувала ракетний удар по Чернігову / скриншот

"Черговий терористичний акт проти мирного населення. Вихідний, церковне свято, центр міста. Сотні людей навколо. Чернігівський музично-драматичний театр, де минулого року був мій концерт... Один з найемоційніших у турі. Ми досі не знаємо офіційних даних, скільки загиблих, але за кожне життя вони будуть горіти в пеклі. Мої співчуття усім, хто постраждав, та сім'ям загиблих", - написала співачка.

Оля Полякова

Співачка також показала моторошний момент "прильоту" ракети. Полякова не стала стримуватися, вона лише спитала, коли нарешті повиздихають усі росіяни. Співачка дуже зла та засмучена.

Співачка Оля Полякова емоційно відреагувала на удар по Чернігову / скриншот

"Чернігів! Центр міста! Діти. Господи, скінчи з цими рашистськими потворами!" - написала Полякова.

Христина Соловій

Співачка, яка нещодавно їздила до військових та підтримувала їх своєю творчістю, не стала стримувати злість. Вона показала скриншот з Telegram-каналу активіста Сергія Стерненка, у якому повідомлялося про загиблих та поранених у Чернігові.

Реакція Соловій на трагедію у Чернігові / скриншот

"Мерзоти російські", - написала Соловій.

Нагадаємо, раніше також з'явилася реакція Софії Ротару. Вона теж прокоментувала удар окупантів по Чернігову.

Удар по Чернігову - що відомо

Як вже повідомляв УНІАН, сьогодні, 19 серпня, російські окупанти влаштували черговий ракетний удар. Цього разу країна-агресорка вирішила бити по Чернігову. Окупанти поцілили по центру, де було чимало людей. 

Внаслідок удару загинули щонайменше 7 осіб, серед яких - 6-річна дитина. Також відомо, що чимало людей отримали травми. Повідомляється про щонайменше 42 постраждалих.

Вас також можуть зацікавити новини: