Наталія Могилевська подарувала велосипед доньці / Скріншот Instagram

Сьогодні названа донька відомої української співачки Наталії Могилевської святкує день народження. Дівчинці виповнилося 4 роки. Артистка показала, які подарунки отримала донька.

Наталія Могилевська влаштувала справжнє свято для Соні. Зірка замовила кульки, приготувала святковий сніданок та вручила головний подарунок. Дівчинка отримала перший в житті велосипед рожевого кольору.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Крім того, виконавиця також подарувала Соні декілька великих м'яких іграшок. Разом із фото подарунків, Могилевська опублікувала кадр, де показала, як прикрасила до свята двір.

Відео дня
Скріншот Instagram

"Моя молодша донечка отримала сьогодні свій перший в житті велосипед. Вітайте нас з Днем ​​народження. Нам вже 4", - написала під відео зіркова мама.

На кадрах, які опублікувала співачка, вона також показала і саму дівчинку. Однак обличчя Соні не видно. Артистка поки що приховує своїх доньок.

Скріншот Instagram

До слова, Наталія Могилевська також виховує ще одну названу дитину – 10-річну дівчинку. Раніше артистка розповідала, що доньки дуже травмовані. Вони пережили чимало випробувань за своє життя. Зауважимо, що у співачки є кохана людина, яка у всьому її підтримує.

Нагадаємо, раніше Наталія Могилевська зізналася, що пережили її діти під час війни.

Вас також можуть зацікавити новини: