Ведуча зазначила, що Остапчук "плює" на мораль / скриншот

Скандальний ведучий Володимир Остапчук продовжує отримувати хейт за корпоративи, які він проводить за кордоном. Одним з перших його почав критикувати блогер Богдан Беспалов, а нині його "закидала камінням" ведуча українського радіо "Люкс ФМ" Наталія Тур.

Вона не приховувала, що її дуже обурює інформація про "гастролі" Остапчука. Ведуча пригадала, як нещодавно ведучого помітили на весіллі у Хорватії, хоча він казав, що поїхав туди заради благодійності.

"Ця тема для мене дуже емоційна. Тому що я взагалі не розумію, чому Остапчуку можна виїжджати за кордон та заробляти гроші, а моєму, наприклад, сусідові, який має трьох дітей і все своє життя працював на заробітках, не можна. Це дуже несправедливо", - заявила Тур у новому випуску шоу "ТОП 10" на YouTube.

Відео дня

Ведуча зазначила, що Остапчук "плює" на мораль. За словами Тур, він має можливість проводити корпоративи в Україні, але йому, мабуть, мало грошей.

"І це вже не перший випадок, коли Володимир виїжджає поповнювати свої кишені. Стосовно суспільства це якось дуже некрасиво. Я впевнена, що Остапчуку вистачає корпоративів і в Україні, але ж є ось це бажання заробити ще більше. І плювати при цьому на моральну сторону таких вчинків!" - додала вона.

Скандал навколо Остапчука - з чого усе почалося

Нагадаємо, нещодавно Богдан Беспалов поділився роликом, на якому шоумен Остапчук проводив церемонію одруження у Хорватії. Блогер зазначав, що ведучий поїхав заробляти гроші на проведенні свят під виглядом благодійності.

Окрім цього, згодом з'явилася інформація про те, що Остапчук може "наживатися" на війні не тільки так. Ведучий нібито вигадав хитру схему.

Вас також можуть зацікавити новини: