Олеся Жураківська зізналася, чи вільне її серце зараз / Скріншот Instagram

Відома українська акторка театру і кіно Олеся Жураківська розповіла про свій досвід аб'юзивних стосунків. Зірка поділилася, як їй вдалося розлучитися з колишнім чоловіком.

Олеся Жураківська на собі відчула, що таке розчарування у коханні. У її житті був лише один шлюб, але і він виявився нещасливим. За словами акторки, на початку стосунки нагадували їй казку, а потім раптово почалися шалені ревнощі, стеження та аб'юз: 

Уже був такий край, коли я розуміла, що в мене починаються, мабуть, психічні зміни. Тобто, що я постійно пригнічую відчай, страх, супротив. В мене з'явилися такі думки, щоб прямо покласти на нього подушку і думаю, чи втримаю я цю подушку на обличчі. Потім думаю, Господи, про що я думаю. В якийсь момент я зрозуміла, що мені треба довести ситуацію до такого стану, щоб він мені сказав: "Іди". Я змінилась до такого стану, що начебто я - це не я.

Скріншот з інтервʼю

Такі дії Олесі врятували її. Чоловік сам вирішив завершити стосунки і вони розлучилися. Жураківська з власного досвіду порадила усім жінкам не затримуватися в аб'юзивних стосунках та покладатися лише на себе. 

"Не треба гаяти час, дівчата. Як тільки бачите, що не туди воно йде, а, якщо ще агресія, аб'юз, психологічний тиск, себе бережіть, на собі концентруйтеся, будьте егоїстичними. Все у вас буде, будете ви щасливі і виходьте з тих стосунків. Якраз із досвіду з чоловіком я винесла, що ні на кого не треба покладатись, покладатись треба тільки на себе. В цьому я знайшла гармонію і спокій для себе", - наголосила актриса.

На додаток, акторка також відповіла, чи перебуває вона у стосунках зараз. Як поділилася Жураківська, її серце зайняте, однак вона не стала розкривати особу коханого та подробиці особистого життя.

Нагадаємо, раніше Олеся Жураківська висловилась про подругу-путіністку Ірину Горбачову.

Вас також можуть зацікавити новини: