Російський актор Олексій Панін / Фото-Олексій Панін , instagram.com

Актор Олексій Панін, якого оголосили в розшук в РФ, відреагував на це з гумором. Він зазначив, що продовжить "щасливо жити в Європі". Спочатку він здивувався, коли на нього завели кримінальну справу в РФ, але швидко це "перетравив". Нині ж Панін "перетравлює" той факт, що він у розшуку.

"Як до цього можна ставитися? Вони кожного дня вигадують нові статті-на рівному місці прив'язують їх до людей, які нічого не зробили. Мабуть, раніше була рознарядка по "дискредитації російської армії", а тепер вийшла розрядка по "виправданню тероризму". Путінський режим бореться вже всіма способами з інакомисленням, з усіма незгодними", - розповів актор у коментарі для видання Limon.ee.

Панін вже дізнався, чи зможуть його "зловити" в інших країнах. За словами актора, Інтерпол не співпрацює з РФ, а тому він буде їздити Європою, а до Казахстану відправитися не ризикне. Також артист відмовиться від поїздок до Туреччини і Єгипту.

Відео дня

"Все це придумано, все це притягнуто за вуха. Природно, ніхто ніякий тероризм не виправдовував, а фраза, яка була сказана про Кримський міст - я дійсно порадів, що Путіну не все сходить з рук, адже за два дні до вибуху моста російською армією було завдано удару по житлових будинках в Україні, де загинули люди, цілі сім'ї", - зазначив Панін.

Також актор нагадав, що він вже вибачився перед українцями за те, що в 2014 році вірив російській пропаганді. За словами Паніна, йому соромно за слова "Крим наш", які він тоді вимовив.

"З першого дня війни я чітко позначив свою позицію, і, так, я дійсно порадів, що по улюбленому дітищу Путіна – шарахнуло, тому що не усе коту масляна. Мені було приємно, що десь Володимир Володимирович обіс**вся від злоби", - додав актор.

Кримінальна справа на Паніна - що відомо

На початку травня стало відомо, що у РФ завели кримінальну справу на Паніна. Російські правоохоронці навіть провели обшуки, в квартирі, де колись він жив. Приводом для порушення кримінальної справи в РФ назвали радість Паніна під час "бавовни" на Кримському мосту. 

Сьогодні ж стало відомо, що Паніна оголосили розшук в РФ. СК РФ звинувачує Олексія Паніна в тому, що він нібито "публічно виправдовує тероризм". 

Вас також можуть зацікавити новини: