Наталія Фаліон розповіла, що у її онуки штучне коліно / Скріншот Instagram

Солістка відомого українського гурту "Лісапетний батальйон", співачка Наталія Фаліон розповіла про рак у своєї онучки Христини. Вона відповіла, як зараз почувається дівчина.

Артистка, яка раніше розповіла про смерть сина та чоловіка, зазначила, що в дівчини виявили саркому (рак кісток). Христина пережила чотири складні операції. Зараз в онуки співачки штучне коліно. Однак найголовніше, що дівчина поборола хворобу і відновлюється після тривалого лікування.

"Ми пережили велику трагедію – пережили онкологію, мали чотири операції, видаляли саркому, у неї штучне коліно", – вказала Фаліон в інтерв'ю kp.ua.

Відео дня
Фаліон з онукою Христиною / Скріншот Instagram

Христині 21 і вона здобуває освіту в університеті. За словами солістки, зараз онука почувається добре. Попри складний період у житті, дівчина продовжує насолоджуватися життям і деколи навіть жартує про свою хворобу.

"Вона молодець, закінчує бакалавра. Для мене найважливіше, що ми врятували її життя, що вона подолала цю страшну хворобу. Вона сильна дівчинка. Інша, можливо, розклеїлася б. Це все-таки саркома, це не нарив на пальці, а чотири складні операції. Вже й протез їй змінили трохи більше. Вона ще знаходить у собі сили та жартувати", – додала Наталія.

Нагадаємо, раніше в акторки Катерини Молчанової виявили рак.

Вас також можуть зацікавити новини: