Колишня дружина Дзідзьо готова до нових стосунків / фото instagram.com/slavia_official

Колишня дружина українського артиста Дзідзьо, співачка Ярослава Притула, відома під сценічним псевдонімом SLAVIA, дала зрозуміти, що готова до нових стосунків.

Виконавиця, яка нещодавно почала сольну кар'єру, виступила в ефірі радіо Ретро FM та опублікувала запис зі студії у своєму Instagram.

Відповідаючи на питання ведучого, що б вона вибрала – нову пісню або нову любов, Ярослава відповіла: "І те, і те".

Відео дня

Крім того, вона також розповіла про свою нову пісню "Любов, Любов", яка присвячена Дзідзьо та їхнім 20-річним стосункам.

"Це рідна для мене людина. У мене тільки приємні почуття та тільки любов до цієї людини... Це моя особиста історія. Думаю, що особисті історії завжди зачіпають... Кожен знайде в пісні якусь частину свого життя", – вважає вона.

Читайте також"Не можу спокійно поїсти...": екс-дружина Дзідзьо перервала мовчання після його заяви про квартируПри цьому SLAVIA заявила, що Дзідзьо не підтримував її вибір почати сольну кар'єру співачки: "Він спочатку не дуже мене підтримував. Не дуже радів цьому, але тепер... куди йому подітися".

Дзідзьо та SLAVIA: розлучення

У квітні поточного року стало відомо, що Дзідзьо та SLAVIA вирішили розлучитися після 20 років спільного життя.

Коментуючи розлучення, Ярослава заявила, що зі свого боку вона зробила все, щоб врятувати шлюб: "Моя совість чиста. Я спокійна. Треба дати прожити собі все, що приготувала доля".

Вас також можуть зацікавити новини