Співачка зважилася на зміни / instagram.com/offi_shadu

Українська співачка Shadu повідомила підписникам, що кардинально змінила образ. Окрім зміни кольору волосся, вона вибрала стрижку каре.

За її словами, зміни існують не тільки через життєві ситуації, а й через недосконалість працівників сфери обслуговування.

"Нова я! Тепер каре і неоновий червоний. Чесно скажу, поки що до себе нової не звикла, але мені стильово капець… Як вам? Будете любити мене такою?" - підписала допис Shadu.

Відео дня
Співачка перефарбувала волосся / instagram.com/offi_shadu

Відзначимо, напередодні артистці зіпсували волосся після фарбування, оскільки майстер не змогла правильно підібрати догляд. В результаті зірка втратила майже усю довжину волосся через невдалу процедуру.

"У мене відпала фактично уся довжина мого натурального волосся, десь 30 сантиметрів. Усе, що я відрощувала три роки, просто в один момент відпало. У мене немає слів. Я не можу дивитися на себе у дзеркало. Я не хочу! Тому що я спотворена, страшна, я два дні плачу, нормально не можу спати, постійно дивлюся свої фото "до"... Я собі огидна", - сказала раніше співачка.

Чим відома Shadu

Shadu (Ксенія Шадурська) - українська співачка і блогер, сонграйтер і режисер. До початку сольного проєкту працювала режисером на топових телеканалах країни.

Нагадаємо, раніше популярна українська співачка зізналася в серйозній залежності.

Вас також можуть зацікавити новини: