Фото інстаграм Тетяни Пренткович 

Українські блогери Тетяна Пренткович та її обранець Андрій Гонковський, який став відомим після скандальної поїздки на Мальдіви під виглядом волонтера, зараз перебувають не в Україні. 

Про це блогер та оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов розповів у себе в Telegram-каналі, посилаючись на інсайдера. 

"Пренткович і Гонковський зараз у Португалії. Переживають несправедливий хейт від українців на сонячному березі... Втомились від війни, хейту, і скоро так буде сипатись більшість, хто за ці два роки надягав маску патріотів та емпатів", - написав він.

Відео дня

Цікаво, що сама Тетяна та Андрій поки не коментують цю інформацію. Вони також рідко виходять зараз на зв'язок з підписниками в Instagram.

Що відомо про скандал навколо Тетяни Пренткович та Андрія Гонковського

На початку 2024 року Андрій Гонковський повинен був поїхати до Польщі на благодійний захід, тому під виглядом волонтера покинув територію України. Згодом в мережі з'явилися фото, на яких чоловік відпочиває на Мальдівах зі своєю дружиною та дітьми. Така брехня зі сторони Андрія обурила українців. 

Потім блогер намагався виправдовуватися, але наголошував, що почав отримувати погрози від недоброзичливців. Тому оголосив про переїзд родини. Далі з'ясувалося, що він не повертався в Україну після поїздки, а сама Пренткович не хотіла коментувати, де саме знаходиться зараз її обранець.

Нагадаємо, раніше Тетяна Пренткович відповіла на хейт щодо відпочинку чоловіка на Мальдівах.

Вас також можуть зацікавити новини: