Фото інстаграм Тетяни Пренткович 

Чоловік блогерки-мільйонниці Тетяни Пренткович - Андрій Гонковський - не повертався в Україну після скандалу з виїздом на Мальдіви під виглядом волонтера під час війни. Про це розповідають журналісти ТСН.  

Цікаво, що нещодавно Андрій писав про те, що прийняв рішення про переїзд родини задля безпеки. За його словами, після скандалу він неодноразово отримував погрози, тому вирішив, що так буде краще для всіх. Та де саме він збирається жити далі - не уточнював. 

Згодом кохана чоловіка Тетяна Пренткович таки вийшла на зв'язок з журналістами та прокоментувала цю новину так:

"Я не скажу, в якому ми місті України. Ви жартуєте? Мені летять погрози, нас хочуть вбити... Кажуть, щоб ми розбилися на літаку. Я вам зараз маю сказати, в якій ми країні, чи де ми взагалі, чи в якому ми місті України? До речі, ми не говорили нічого про закордон... Я не буду це ніяк коментувати через те, що це небезпечно для нашої родини, для нас особисто, для нашого життя. Ми зараз не у Тернополі", - наголосилв блогерка.

Сам Андрій відмовився давати будь-які коментарі журналістам. 

Нагадаємо, на початку року Андрій Гонковський виїхав за кордон як волонтер. Блогер повинен був поїхати до Польщі на благодійний захід, але з часом виявилося, що він перебуває на Мальдівах разом зі своєю родиною. Відповідні кадри потрапили в мережу та викликали обурення серед українців. 

Нагадаємо, раніше Пренткович відповіла на хейт щодо відпочинку чоловіка на Мальдівах.

Вас також можуть зацікавити новини: