За словами ведучої, її щиро дивує те, що нині людей цікавить думка зірок / колаж УНІАН, скриншот, instagram-акаунти Винника та Ями

Відома блогерка та телеведуча Марія Єфросиніна розповіла, що не хоче часто давати інтерв'ю, адже її постійно просять щось сказати про скандальних зірок, таких як Олег Винник чи Влад Яма. Вона не бажає "перемивати їм кістки", бо це їхній вибір.

"Олегу Виннику самому жити з цим, розумієте. Коли артист усе втрачає, втрачає свою аудиторію, що нам з вами від того? Це його вибір. Ви здивуєтеся, якщо він збере Олімпійський зараз? А от я здивуюся... Я дійсно вірю, що люди не прийдуть на його концерт у тій кількості, в якій вони приходили. Що Влада Ями не посадять у "Танці з зірками". Тобто я вірю в те, що без наших з вами балачок про них люди і так самі зроблять висновки", - зазначила Єфросиніна в інтерв'ю для "РБК".

За словами ведучої, її щиро дивує те, що нині людей цікавить думка зірок, хоча раніше відомих персон не питали про їхню позицію. Єфросиніна не приховувала, що злиться через те, як нині усе змінилося.

"Публічні люди - це найбільша, найпривабливіша і найрозповсюдженіша мішень для цькування...  Чому мене не питали три роки тому про Винника?... Можливо тому, що ви ніколи зірок не питали про їхню позицію, а можливо тому, що всі задовільнялися тим, що зірки ніколи нічого не кажуть. А якщо вони висловляться, вони одразу отримують по сраці, і всі боялися", - додала зірка.

За словами Єфросиніної, нині усі публічні персони "причаїлися", адже бояться хейту. Люди можуть "знести голову" зіркам, які їм не подобаються, вважає артистка. При цьому ще три роки тому, зазначила ведуча, усі ходили та слухали "Вовчицю" Винника та не цікавилися його позицією.

"Я нікого не виправдовую, це дуже важливо. Сама наробила купу помилок, якщо озирнутися назад. Але треба жити сьогодні, не минулим, треба розуміти свої помилки... А сидіти та перемивати кістки для того, щоб люди сформували своє ставлення до Вінника... А можливо нехай люди вже самі почнуть думати, що вони відчувають з того чи іншого приводу?" - додала Єфросиніна.

Влад Яма та Олег Винник - останні новини про артистів

Нагадаємо, танцюрист Яма виїхав за кордон на тлі повномасштабної війни РФ проти України. Він перебуває у США та регулярно отримує хейт від українців. Втім, хореограф не реагує на негатив. Нещодавно він видав нові роздуми про війну, та поскаржився на те, як сильно усе змінилося.

А співак Олег Винник, який зникав з інфополя на початку повномасштабного вторгнення та понад рік мовчав про своє місцеперебування, влітку дав перше інтерв'ю та заявив, що хворіє. Після цього артист знову "зник", але нещодавно стало відомо, де перебуває його дружина та який вона нині має вигляд.

Вас також можуть зацікавити новини: