Жадан і Соловій вперше після чуток про роман з'явилися разом на публіці / колаж

6 травня у Львові український поет Сергій Жадан представив свою збірку віршів "ПТАХ: вірші, що стали піснями". На презентації були учасник групи "Мертвий півень" Роман Чайка, учасники групи "Жадан і Собаки" Євген Турчинов і Артем Дмитриченков, а також співачка Христина Соловій. 

Варто зазначити, що збірка "ПТАХ: вірші, що стали піснями" вийде у травні від видавництва "Ковчег "Україна". 22 травня у Львівській Опері Жадан проведе унікальний однойменний концерт за участю друзів-музикантів, які виконуватимуть пісні на його вірші. 

До слова, нещодавно стало відомо, що Жадан розлучається зі своєю дружиною. Водночас його помітили під час прогулянки за ручку з Христиною Соловій. Публіка тут же стала говорити про їхній роман.

Як повідомив Telegram-канал "Культурна Прачечна", питання, пов'язані з особистим життям Жадана і Соловій на прес-конференції не обговорювали.

Нагадаємо, нещодавно Сергій Жадан знявся в кліпі Христини Соловій на пісню "Юність". Там Сергій і Христина зіграли закоханих, а також пристрасно поцілувалися на камеру. Жадан повідомив, що за свою роль у кліпі грошей не брав, а вирішив допомогти "по-дружньому".

iFrame

Також УНІАН писав, що Сергій Жадан виступив у Європарламенті з потужною промовою про знищення української культури Росією.

Вас також можуть зацікавити новини: