Артем'єва і Кравченко в "Сватах" / скріншот

Відома актриса Людмила Артем'єва, яку публіка в різних країнах знає по ролі Ольги Миколаївни в серіалі "Свати", розкрила шокуючий факт про себе - зараз вона живе в злиднях. Знаменитість повідомила, що за останній рік у неї "просіли" доходи - тепер навіть доводиться брати гроші в борг. Про це вона написала у своєму Instagram-блозі. 

"Сьогодні відверто і без підсолоджувачів. Рік був... Доходи просіли. Те, що раніше купувалося "на здачу" - лахи, сумки, прикраси - тепер стало статтею витрат. Іпотека затягнула зашморг на шиї. Бувало, доводилося позичати на черговий платіж", - написала Артем'єва. 

Також зірка "Сватів" розповіла, що намагаючись швидко заробити, необачно інвестувала всі гроші і втратила їх. 

Відео дня

Невідомо, чим зараз заробляє на життя Людмила, проте про її зйомки зараз нічого не чути - ймовірно, акторська кар'єра більше не приносить "золотих гір". Її крайньою роботою став російський фільм "Артек. Велика подорож", що з'явився у 2022 році. 

Людмила Артем'єва / фото instagram.com/liudmilartemyeva

Людмила Артем'єва в "Сватах"

Артем'єва була головною героїнею культового ситкому всі сім сезонів - з 2008 по 2021 рік. Їй дісталася роль інтелігентної Ольги Миколаївни - бухгалтера, мами Маші Ковальової.

Вона завжди добре відгукувалася про свого персонажа, і говорила, що дуже рада проживати роки на зйомках разом зі своєю "сватівської сім'єю".

Нагадаємо, в мережі показали кіноляпи з "Сватів", які здивують навіть відданих фанатів. 

Вас також можуть зацікавити новини: