Вітер переконаний, що Потап не зробив нічого для країни / колаж УНІАН

Відомий український співак та продюсер Gena Viter, справжнє ім'я якого Геннадій Вітер, висловився про співачку Настю Каменських та її чоловіка – репера Потапа.

Геннадій та Настя мають спільного хрещеника. За словами співака, їхні стосунки з колегою завжди були дружніми і залишаються такими ж і зараз. Однак того самого він не може сказати про спілкування з її чоловіком. Вітер розкритикував Потапа та його поведінку під час повномасштабного вторгнення. 

"Для мене Настя Каменських – близька людина. Я її буду підтримувати, а його, ось того чоловіка (Потапа – УНІАН) – ні. Категорично ні. Вважаю, що він не робить якісь правильні речі відносно нашої країни", – зазначив продюсер.

Відео дня
Потап і Настя Каменських / Скріншот Instagram

На додаток, Геннадій зізнався, що має двох дітей. При цьому він заявив, що ніколи не покаже їх шанувальникам. Також артист ретельно приховує свою обраницю і не планує розкривати, хто вона.

"Ніколи ніхто їх не буде бачити. Тільки близькі люди, які мають на це право", – додав співак.

Що відомо про Вітера

Геннадій за фахом хормейстер. На початку своєї кар'єри він працював в мюзик-холі та помічником народного депутата. Продюсер є одним з найуспішніших в Україні. На його рахунку чимало відомих телевізійних шоу, зокрема, "Фабрика зірок" "Пісні моря", "Маска" та концерт Пола Маккартні на Майдані Незалежності.

Нагадаємо, раніше Геннадій Вітер висловився про свого друга-втікача Олега Винника. Він назвав колегу слабкою людиною.

Вас також можуть зацікавити новини: