Сукню створив український дизайнер Іван Фролов / скриншот

Українська співачка Тіна Кароль, яка вже сьогодні, 13 травня, виступить на Євробаченні у якості запрошеної зірки, показала, у чому вона вийде на сцену. Для зірки створили розкішну червону сукню.

На своїй сторінці в Instagram Кароль розмістила декілька фото та звела фанатів з розуму. Сукню створив український дизайнер Іван Фролов (бренд FROLOV)

Тіна Кароль показалася у розкішній сукні для Євробачення / скриншот

"Рада, що наші світи зустрілися", - написала співачка та подякувала дизайнеру за неймовірний образ. 

Відео дня

На нових фото можна помітити, що сукня отримала відверте декольте у вигляді серця. Вона підкреслює форми Кароль та має незвичайний крій. На одному стегні сукня дуже коротка, а з іншого боку тканина, оздоблена камінням, закриває майже усю ногу співачки.

Для фотосесії у сукні Кароль зробили зачіску, яка вже стала її "візитівкою" - м'які локони з асиметричним проділом у волоссі. Свій образ співачка доповнила червоною помадою. 

У коментарях фанати "засипали" Кароль компліментами. Вони пишуть:

  • "Червона королева! Це пожежа!"
  • "Неймовірна, просто немає слів"
  • "Боже, це дуже гарно".

Виступ Кароль на Євробаченні - що відомо

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Кароль соромиться свого виступу на Євробаченні, який відбувся у 2006 році. Тоді співачка представляла Україну з піснею Show Me Your Love. За словами зірки, коли її запросили виступити на Євробаченні у Ліверпулі, вона одразу зрозуміла, що не хоче повторювати свій минулий номер.

Тому вона додала до свого виступу нову "фішку", а у пісні змінили аранжування. Окрім цього, Кароль виступатиме у новій сукні.

Декілька днів тому співачка розповіла про проблеми. Її виступ на Євробаченні опинився на межі зриву

Вас також можуть зацікавити новини: