9 листопада на сході України очікуються сильні пориви вітру / фото REUTERS

9 листопада циклон залишатиме Україну, тому опадів майже не буде. Водночас температура знизиться по всій країні, а на сході пориви вітру досягатимуть 15-20 м/с. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

"9-го листопада в Україні циклон вже не порядкуватиме, він піде за межі, лише затримавшись вночі на сході та південному сходу, де ще поналиває дощів", - розказала вона.

За її даними, завтра в Україні очікується переважно суха погода, лише вдень можливі окремі вологі залишки на півночі та в центрі.

Відео дня

Температура повітря в Україні становитиме впродовж дня +7...+12 градусів, у південній частині до +15 градусів.

"У східних областях пориви північно-західного вітру досягатимуть 15-20 метрів за секунду, обережно!" - попередила синоптик.

У Києві, за прогнозом Наталки Діденко, у четвер істотних опадів не очікується, а максимальна температура повітря крутитиметься поблизу +8...+10 градусів.

Похолодання в Україні - прогноз

До кінця тижня погода в Україні буде нестабільною: подекуди пройдуть дощі, у Карпатах - з мокрим снігом, і посилиться вітер. Температура поступово знижуватиметься. Зокрема, у неділю, на заході України стовпчики термометрів вдень покажуть лише +4°...+9°.

Вас також можуть зацікавити новини: