Ілюстрація / REUTERS

Сполучені Штати Америки засуджують незаконні дії Росії в Криму та наголошують на підтримці територіальної цілісності України.

Про це йдеться в повідомленні посольства США у Twitter.

Також зазначається, що Америка не буде визнавати результати «виборів», що вчора провела Росія в Криму.

Відео дня

Читайте такожМолдова засудила незаконні "вибори" в окупованому Криму

«Ми не визнаємо результати так званих «виборів», проведених окупаційною владою Росії. Ми засуджуємо незаконні дії Росії в Криму та ще раз підтверджуємо нашу непохитну підтримку суверенітету та територіальної цілісності України», - йдеться в повідомленні посольства.

Як повідомляв УНІАН, міністерства закордонних справ Польської Республіки, Республіки Молдова та країн Балтії - Латвії, Литви та Естонії - заявили про те, що не визнають так звані вибори, проведені Росією у окупованому Криму та Севастополі.

Як відомо, у неділю, 8 вересня, в регіонах Російської Федерації відбувався єдиний день голосування, організовано близько 6 тис. виборів різного рівня.

МЗС України закликало міжнародних партнерів дати оцінку проведенню Росією так званих «місцевих виборів» в окупованому Криму.

У Міністерстві закордонних справ України вважають, що нові порушення міжнародного права свідчать про необхідність посилення міжнародного політичного та економічного тиску на РФ.