Печерський райсуд Києва наклав арешт на 6 елітних авто / Фото: ДБР

Спільними зусиллями Державного бюро розслідувань та Генеральної прокуратури України накладено арешт на автопарк народного депутата України 8-го скликання, можливо причетного до легалізації понад 200 млн грн доходів, отриманих незаконних шляхом. 

Читайте такожДБР провело обшуки в офісі "Європейської солідарності" (відео)

Як повідомляє прес-служба ДБР, за результатами обшуків виявлено наявність шести елітних автомобілів. Ухвалою Печерського районного суду міста Києва на них накладено арешт.

Відео дня

Нагадаємо: 11 грудня відбулися санкціоновані обшуки  за місцем реєстрації та проживання народного депутата України 8-го скликання. Слідчі дії відбувалися в рамках досудового розслідування кримінального провадження щодо можливої легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом в сумі понад 200 мільйонів гривень.

Колишнього народного обранця підозрюють у багатомільйонних махінаціях / Фото: ДБР

За попередньою інформацією: у 2016 році народний депутат України здійснив підробку документів, зокрема договору купівлі-продажу цінних паперів та корпоративних прав із громадянами. Відомості про факт вчинення таких фінансових операцій та отримання у зв’язку із цим доходу були внесені до декларації кандидата у народні депутата України 8-го скликання.

Між тим, у ДБР не уточнюють прізвище депутата. Однак за повідомленнями ЗМІ, мова йде про Максима Микитася.

Досудове розслідування триває / Фото: ДБР