Юрий Баулин / lvivpost.net
 

Про це повідомив виконувач обов’язків головного лікаря Полтавської обласної клінічної лікарня ім. Скліфосовського Олександр Олійник, передає Громадське.TV.

«Хворі у свідомості, контактні, але вони ще перебувають під дією снодійних препаратів, тому контакт з ними обмежений», - сказав Олійник.

Також в.о. головного лікаря повідомив, що після обстежень потерпілим у ДТП були проведені оперативні втручання.

Наразі пацієнти отримують лікування згідно з медичними протоколами. Стан пацієнтів залишається важким, але стабільним. Наразі прямої загрози життю немає, але далекоглядних висновків лікарі поки що не роблять.

Читайте такожУ ДТП за участю голови КС загинула дитина, Аваков звинувачує в аварії автомобіль судді

За словами Олійника, питання про транспортування до Києва зараз не стоїть – найближчим часом постраждалі будуть проходити лікування у Полтаві.

Як повідомлялося, ДТП сталася на 320 км автодороги «Київ-Харків» учора, 26 липня, близько 20.00.

Внаслідок зіткнення автомобілів Nissan і Toyota Camry на місці аварії загинули двоє осіб: водій і пасажир автомобіля Nissan. Інший пасажир – хлопчик 2003 р.н. – отримав травми, несумісні з життям, і помер уночі в реанімації.

Дівчинка 2004 р.н., яка також була в авто, зараз перебуває в тяжкому стані та отримує медичну допомогу в реанімаційному відділенні Полтавської дитячої міської клінічної лікарні.

Водій та пасажир автомобіля Toyota Camry з важкими травмами також направлені до реанімації у Полтавську обласну лікарню.

Один з них – голова Конституційного Суду України Баулін. Він у момент аварії перебував на пасажирському сидінні.