Працівники міліції сьогодні обстежили бутафорну дерев’яну домовину, яку представники обласної організації всеукраїнського об’єднання «Свобода» використовували під час акції протесту проти ухвалення нового Податкового кодексу.

Як поінформувала УНІАН начальник Центру зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області Лариса ВОЛКОВА, спецзаходи правоохоронців були проведені у зв’язку з телефонним повідомленням невідомого про нібито закладені в цю «домовину» «піротехнічні засоби у вигляді бомби».

За словами Л.ВОЛКОВОЇ, міліція не виявила в труні вибухівки. На місці події працювали працівники вибухо-технічної служби МВС, кінологи зі службовим собакою. Під час заходів частково була перекрита вулиця Іванова. Правоохоронці розшукують особу, яка повідомила про замінування, зазначила начальник ЦЗГ.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, сьогодні у першій половині дня активісти ВО «Свобода» пікетували Харківську обласну раду з вимогою блокувати прийняття нового Податкового кодексу.

Учасники акції запропонували депутатам облради провести стилізоване поховання на вибір або нового Податкового кодексу, або малого та середнього підприємництва. Акція проходила під музику похоронного маршу.