Володимир Рибак і Володимир Жириновський

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це В.Жириновський сказав сьогодні на з'їзді партії в Москві.
«Новий керівник Китаю чесно приїхав відразу до Москви, хоча міг, як Янукович, до Євросоюзу. Ось він - брат слов'янський, православний. Куди він попер після обрання? До Брюсселя, поклонитися дядечку, й зараз вимагає від Верховної Ради прийняти все, що вимагає Брюссель, лише б увійти до Євросоюзу. Там уже хитається, там уже йти збираються, а він усе ще збирається вступити туди. Це, звичайно, неприємно нам, коли ворог, зрадник зовсім близько в нашому рідному слов'янському православному домі», - сказав В.Жириновський під оплески делегатів з'їзду ЛДПР.

Крім того, він підкреслив, що Захід хотів організувати в Росії «кольорову революцію», але це не вдалося. За словами В.Жириновського, лідери таких «кольорових революцій» в інших країнах СНД дискредитовані й не займаються політикою.

На тему: Жириновського у Києві закидали квашеною капустою (відео)

Відео дня

«Народ вийшов на вулиці. Це ви (Захід) заплатили, що люди вийшли на вулиці. Народ приводить до влади чесних людей. Ми бачимо цих чесних людей і в Киргизії, і в Грузії, і в Україні. Пройшов короткий час – погнали з Киргизії. У Грузії добивають цих чесних. Апельсинова революція в Києві. Де? Тимошенко – у в'язниці, Ющенку соромно з'являтися», - сказав В.Жириновський.

Він переконаний, що Росія стане через 10-15 років державою номер один у світі, якщо не відбудеться революції. Лідер ЛДПР вважає, що Захід бореться з Росією через неурядові організації й ліберальні ЗМІ.

В.Жириновський також заявив, що при створенні Радянського Союзу треба було не створювати союзні республіки, а потрібно було створювати єдину державу, де скрізь жили б росіяни, і тоді СРСР не розвалився б. «Це як велика квартира. Й кращі кімнати ми віддали», - сказав він.