Оппозиция

Про це він заявив під час зустрічей з Президентом Європарламенту Мартіном Шульцем, а також лідерами та представниками основних політичних груп Європарламенту, що відбулися перед початком засідання конференції Президентів Європарламенту в Брюсселі.

Читайте такожАвстрія підтримала адресні санкції Євросоюзу проти України за прояви насильства

Як повідомили УНІАН у прес-службі "Батьківщини", Немиря поінформував про останню ескалацію подій у Києві та Україні і закликав перейти від слів до негайного і швидкого запровадження санкцій щодо представників режиму Януковича.

Відео дня

Він також закликав Європарламент "зберегти присутність в Україні в рамках постійної місії Європарламенту, яка має перебувати не лише в Києві, а й в інших містах нашої країни".

"Час для компромісів з Януковичем майже вичерпаний. Президент не контролює ситуацію, жертви серед мирного населення на його совісті", - наголосив Немиря.

"Потрібно спільними зусиллями, використовуючи політичні методи, відсторонювати його від влади", - заявив він.

Читайте такожПрезидент Чехії засумнівався у запланованій зустрічі з Януковичем

Крім того, за даними прес-служби, планується зустріч Немирі з міністрами закордонних справ ЄС перед надзвичайним засіданням Ради міністрів закордонних справ ЄС, на якому сьогодні має бути розглянуте питання введення санкцій проти українських високо посадовців.