Зеленський провів нараду за підсумками своїх візитів до Європи / фото скріншот

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 25 серпня, провів нараду за підсумками своїх візитів до Європи.

Про це глава держави повідомив у своєму відеозверненні. За його словами, усі домовленості, які було отримано від наших партнерів, уже почали реалізовувати. 

"Передусім літаки F-16. Завдання очевидні. Міжнародники – це максимальне розширення тренувальних місій. Військові – максимальне прискорення підготовки інфраструктури, відправлення пілотів, інженерів – повне забезпечення готовності України. І всі разом – максимальне наближення моменту, коли F-16 допоможуть нам тримати якнайдалі російських терористів", - зазначив він.

Відео дня

За словами Зеленського, він провів сьогодні тривалу нараду за підсумками візитів. 

"Питання координації саме щодо літаків. Підготовка нових оборонних пакетів – саме з таким наповненням, яке потрібне нашим воїнам і про яке вони мені говорили, коли відвідував фронт", - заявив президент.

Візити Зеленського у Європу

Як повідомляв УНІАН, напередодні Зеленський побував у низці європейських країн. Зокрема, глава держави відвідав Нідерланди, Данію, Швецію, а у понеділок, 21 серпня, прибув до Греції для участі у Балканському саміті.

Під час цих візитів президент України провів перемовини із лідерами цих та інших держав. Так, за результатами перемовин Данія та Нідерланди оголосили про передачу Україні десятків західних винищувачів F-16.

Вас також можуть зацікавити новини: