Ілюстрація \ REUTERS

Засновник Facebook Марк Цукерберг розповів, що його соціальна мережа активно допомагає міжнародним урядовим організаціям, що працюють в сфері охорони здоров'я, з повідомленням громадян про перебіг епідемії коронавіруса.

Читайте такожЩорічну конференцію Google скасували через коронавірус

Цукерберг зазначив, що Facebook працює з національними міністерствами охорони здоров'я, Всесвітньою організацією охорони здоров'я (ВООЗ) та ЮНІСЕФ, щоб ті могли вільно надавати користувачам актуальну інформацію про епідемію коронавірусу. Для цього компанія надає їм необмежену кількість безкоштовних рекламних місць. «Ми надаємо ВООЗ стільки безкоштовних рекламних оголошень, скільки їм знадобиться в умовах поширення коронавіруса, а також іншу підтримку. Ми також підтримуємо інші організації та надаємо їм мільйони рекламних площ», - заявив глава Facebook, передає kommersant.

Відео дня

За останніми даними ВООЗ, загальна кількість хворих коронавірусом у всьому світі становить 90 870 осіб і 3110 випадків смерті. Кількість загиблих від коронавірусу COVID-19 в Китаї досягла 2981 людини. Число заражених оцінюється в 80 270 осіб, а кількість тих, хто вилікувався - у 49 856.