Ілюстрація / REUTERS

Apple із 14 лютого відкриє частину своїх фірмових крамниць у столиці Китаю Пекіні. Раніше компанія тимчасово закрила свої магазини та корпоративні офіси в Китаї через спалах нового смертельного коронавірусу Covid-2019.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на пресслужбу Apple.

Читайте такожКоронавірус може зірвати плани Apple щодо збільшення випуску AirPods - ЗМІ

Відео дня

Зазначається, що магазини поки працюватимуть за скороченим графіком.

Раніше Apple повідомляв, що тимчасово закриє всі свої офіційні магазини та корпоративні офіси на материковій частині Китаю через епідемію смертельного коронавірусу. Водночас інтернет-магазин компанії працював весь цей час без змін.

Як повідомляв УНІАН, станом на 13 лютого у світі зареєстровано 60 тис. 331 лабораторно підтверджений випадок нової коронавірусної інфекції COVID-19, з них 1 тис. 369 - летальні.

Про спалах пневмонії невстановленого походження в місті Ухань влада Китаю заявила наприкінці грудня 2019 року. Збудником захворювання став новий тип коронавірусу – 2019-nCoV. Він передається від людини до людини, інкубаційний період триває від 2 до 12 діб.

Всесвітня організація охорони здоров'я 30 січня оголосила надзвичайну ситуацію міжнародного значення у зв'язку з поширенням коронавірусу з Китаю.