Щепоткова посадили на 8 років / скріншот

Колишнього мера Феодосії Дмитра Щепеткова, який активно підтримав окупацію Криму, засудили до восьми років колонії суворого режиму та штрафу, що дорівнює 20 мільйонам гривень, за корупцію.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Читайте такожУ Криму батькам школярів "запропонували" звітувати по Viber про участь у "виборах Путіна"

Коли перебіжчик керував окупаційною адміністрацією Феодосії, він нібито вимагав хабарі від місцевих підприємців та забудовників. Сам Щепетков твердить, що ні в чому не винний, а за ґрати потрапив через конфлікт із забудовником, який працює під дахом ФСБ.

Він також розповів, що після арешту ФСБ намагалась змусити його обмовити себе жорстокими катуваннями та шантажем. Судили його у Керчі, тамтешній окупаційний суд відмовився визнавати факт катувань Щепеткова у ФСБ.  

"Мене усадили на звичайний стілець, ноги фіксували до ніжок стільця скотчем. На великі пальці у наручниках намотали проволоку. Пізніше на проволоку подавали електрострум – 7-8 разів. Били по голові, по тулубу, ставили запитання: "Хто придумав схему отримання грошей"? Сказали, що буде ще купання у морі з руками у наручниках за спиною. Погрожували, якщо не співпрацюватиму з ФСБ, проблеми тільки починаються. Опер сказав, що мою долю вирішено, мені треба в усьому зізнатись, все одно посадять, а так я ще сім’ю втрачу, якщо опиратимусь", - писав Щепетков у соцмережі.