П'яний поліцейський збив двох пішоходів і зник з місця ДТП facebook.com/mvs.gov.ua

 В Одесі співробітник поліції, який скоїв у нетверезому стані наїзд на двох пішоходів, відсторонений від виконання службових обов'язків.

Читайте такожВ Одесі дворічний хлопчик проковтнув капсулу для прання та опинився в реанімації

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні журналістам повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Іван Іщенко.

Відео дня

За його даними, поліцейський, який керував автомобілем іноземної реєстрації, після скоєння ДТП на Люстдорфській дорозі з місця пригоди зник, збивши по дорозі шлагбаум.

Однак приблизно через півгодини підозрюваний - 27-річний співробітник Шевченківського відділення поліції - повернувся на місце події.

«Можна сказати, він сам здався органам правопорядку ... Зараз його відсторонено від виконання службових обов'язків і в подальшому звільнено. Розпочато службове розслідування», - сказав Іщенко.

У Шевченківському відділенні поліції Одеси підозрюваний працював водієм.

Кримінальне провадження відкрито за ст.286 (порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Розслідування проводить ДБР.

За словами Іщенка, підозрюваний пройшов огляд, який підтвердив, що на момент скоєння ДТП він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

«Це є обтяжуючою обставиною», - сказав заступник начальника регіонального главку Нацполіції.

Як повідомляв УНІАН, увечері 19 січня в Одесі в міжквартальному проїзді нетверезий 27-річний поліцейський на автомобілі Opel збив двох пішоходів - чоловіка і жінку. ДТП сталося біля супермаркету на вулиці Люстдорфська дорога.

Чоловіка, 1970 року народження. і жінку, 1972 р.н., госпіталізували у тяжкому стані.