Колишній начальник ДАІ Олександр Єршов / фото: АіФ

У Києві нібито за водіння в нетверезому стані затримали полковника і колишнього начальника ДАІ Олександра Єршова.

Про це повідомили активісти на сторінці групи "PITBULL KIEV" у Facebook.

За їх даними, Єршов відпочивав зі своєю компанією в Голосіївському районі столиці. Близько двох годин ночі в суботу, 18 січня, попрощався і "в сильному алкогольному сп'янінні" сів за кермо Range Rover. Активісти викликали поліцію.

Відео дня

"Сів за кермо і на великій швидкості починає переміщатися містом. Манера їзди автомобіля була явно неадекватна, швидкість місцями перевищувала 100 кілометрів на годину (в спальному районі) і створювала не одну аварійну ситуацію", – сказано в повідомленні.

фото: PITBULL KIEV

Біля закритого котеджного містечка Єршов вийшов з машини і підійшов до активістів.

«Через кілька метрів до в'їзду в закрите котеджне містечко Range Rover зупиняється. Ми гальмуємо за кілька метрів від нього. Водій, виходить з автомобіля і направляється в нашу сторону. Підійшовши до дверей водія нашої машини, похитуючись, він починає запитувати: «У чому справа?», «Хто ви?» і «Що ви тут робите?» - йдеться у повідомленні.

фото: PITBULL KIEV

В цей час на місце інциденту прибули співробітники поліції. Чоловік відмовився пред'являти документи, сперечався і стверджував, що за кермом була його дружина.

"Починається процес затримання. Єршов чинить опір і десь близько 6-8 співробітників намагаються кілька хвилин затримати водія. Успішно. Чоловік на землі, наручники на руках", – повідомили активісти.

За даними активістів, Єршов відмовився пройти тест на стан сп'яніння.

фото: PITBULL KIEV