Стас Пьеха / Фото УНИАН

Як повідомили УНІАН в Одеській облдержадміністрації, за рекомендацією Одеської ОДА, СБУ та Державна прикордонна служба відмовили у в'їзді на територію країни Стасу П'єсі.

«Відмовили за його підтримку окупації Криму і оскаженілу пропутінську пропаганду. Україна вітає приїзд добропорядних російських артистів, музикантів, туристів, інвесторів, але всім тим, хто підтримує окупаційний режим, - в'їзд на нашу територію закритий», - зазначили в ОДА.

Зокрема, виступ П'єхи було заплановано в нічному клубі «Ітака» (Одеса). Програму співака «Шукаю свою любов» скасовано.

Відео дня

Читайте такожОдеський клуб скасував концерт співака Тіматі, який підтримує російську агресію

Голова Одеської ОДА Михаїл Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook написав, що його вражає «нахабство «КРЫМНАШ публіки», яка зайняла антиукраїнську позицію.

«Вони вважають, що мають право встановлювати і підтримувати ґвалтівників, і, як ні в чому не бувало, після цього приїжджати до жертви агресії на заробітки. Апологетам Путіна не місце на українській землі. Нехай їдуть на заробітки, наприклад, у Сиктивкар», - сказав Саакашвілі.

П'єха у своєму Instagram написав: «Прощай, Одеса-мама».

Раніше П'єха висловив свою підтримку анексії Криму.

Як повідомляв УНІАН, наприкінці липня з ініціативи голови Одеської ОДА Михаїла Саакашвілі в клубі «Ібіца», розташованому на пляжі «Аркадія», було скасовано виступ в Одесі російського виконавця Тіматі, який підтримав агресію Росії проти України.