Журналісти знайшли будинок, в якому ймовірно живе Янукович / Лайф

Президент-утікач Віктор Янукович живе у триповерховому будинку в елітному котеджному містечку закритого типу в Ростові-на-Дону. Про це повідомляє російський канал "Лайф".

Читайте такожЛуценко вважає, що суд може винести заочний вирок екс-президенту Януковичу через місяць

В'їзд у селище охороняють співробітники поліції. Будинок обнесений високим парканом, по всьому периметру встановлені камери спостереження. Самого Віктора Януковича журналісти вдома не застали.

Відео дня

Раніше адвокат Віталій Сердюк заявив, що екс-президент України Віктор Янукович нібито проживає в Ростові-на-Дону за адресою вул. Єременко, 81В, і саме за цією адресою відбувалося листування з правоохоронцями.

Як повідомляв УНІАН, за словами прокурора головної військової прокуратури Руслана Кравченка, генпрокуратура РФ повідомила Києву помилкову адресу проживання Януковича. Прокурор також повідомив, що українська прокуратура відправляла підозри президенту-втікачу на всі відомі адреси.

"Після того як ми направили на всі можливі адреси проживання та місцезнаходження Януковича, а саме на повідомлену Генпрокуратурою РФ адресу в Ростові-на-Дону, після того, як нам повідомили, що там розташовані складські приміщення, ми направили повторний запит в Генеральну прокуратуру РФ, щоб вони дали точну адресу проживання, тому що і адресу, яку вони надали, є неправдивою", - розповів Кравченко. Кравченко також повідомив, що двоє свідків у кримінальному провадженні проти екс-президента стверджують, що Янукович проживає в Підмосков'ї.