Російські міни рвуться у воді / скріншот

Потік води з прорваної дамби Каховського водосховища несе з собою російські протитанкові міни, які окупанти раніше встановили вздовж лівого берега Дніпра. Деякі міни вибухають, стикаючись з перешкодами у воді.

Як видно на одному з відео, опублікованому в мережі, міни просто пливуть у воді, оскільки містять всередині порожнини з повітрям. Багато хто з них "мирно" прибиває до берега, але деякі детонують, коли наштовхуються на берег або перешкоди.

Це ще одна небезпека, яку слід мати на увазі жителям Херсонщини, що перебувають у зоні підтоплення. Будьте обережні і за можливості тримайтеся якнайдалі від води, що прибуває!

t.me/kherson_monitoring

Підрив Каховської ГЕС - останні новини

Після руйнування ГЕС і зниження рівня води в Каховському водосховищі Крим опинився під загрозою знову втратити стабільне водопостачання по Північно-Кримському каналу. Вже зараз на півострові відзначаються перебої з водою.

Як повідомили в МВС України, зараз на правому березі Дніпра здійснюється евакуація населення з деяких районів Херсона, а також з селищ Антонівка, Комишани, Зимівник, сіл Миколаївка, Ольгівка, Льово, Тягинка, Понятівка, Іванівка, Токарівка, Понятівка, Придніпровське, Садове, Приозерне.

Вас також можуть зацікавити новини: