Динамо почне рік протистоянням з Олімпіакосом / fcdynamo.kiev.ua

Сьогодні в Піреї на Стадіоні Георгіоса Караїскакіса відбудеться перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА, в якому місцевий "Олімпіакос" прийме київське Динамо.

Гра розпочнеться о 19.55 за київським часом, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Команди вперше в кар'єрі проводять офіційний матч. Раніше "Динамо" і " Олімпіакос зустрічалися в товариських іграх і на стороні українського клубу є невелика перевага (1:1 та 2:1).

Відео дня

У нинішньому сезоні Олімпіакос на груповій стадії турніру виступав у квартеті з іспанським "Бетісом", італійським "Міланом" і "Дюдеранджом" з Люксембургу. Команда з Пірея виграла 3 матчі за 1 нічию та 2 поразки - 10 очок.

Олімпіакос і Мілан набрали однакову кількість очок, але в плей-офф вийшов клуб з Греції. В очних поєдинках команди обмінялися домашніми перемогами з однаковим рахунком 3:1, а загальна різниця забитих і пропущених м'ячів виявилася на користь греків - 11:6 (+5), проти 12:9 (+3).

У свою чергу, Динамо в групі з французьким " Ренном, казахстанською Астаною і чеським Яблонецем впевнено зайняло 1-е місце - 3 перемоги, 2 нічиї та 1 поразка - 11 балів.

На котируваннях букмекерських контор явним фаворитом виглядає команда з Греції. На перемогу господарів поля ставки приймаються з розрахунку 1.95 до 1, на нічию - 3.33 до 1, а на перемогу киян - 4.22 до 1.

Матч "Олімпіакос" - "Динамо" на українському ТБ покаже телеканал Футбол 1.