Apple представить новий бюджетний iPhone / depositphotos.com

Компанія Apple планує на початку березня представити новий бюджетний iPhone з підтримкою 5G, на початку березня, що стане першою великою подією Apple з моменту дебюту нового MacBook Pro в жовтні.

Про це повідомляє Bloomberg.

Новий iPhone буде оновленням моделі iPhone SE, з додаванням 5G, поліпшеною камерою і швидшим процесором. При цьому очікується, що сам дизайн буде схожий на поточну версію, що дебютувала в квітні 2020 року.

Відео дня

Компанія також планує представити новий iPad, який стане оновленням моделі Air з більш швидким процесором і підтримкою 5G.

Крім того, за словами джерел, крім анонсу нових пристроїв, компанія планує випустити iOS 15.4 в першій половині березня. Оновлення програмного забезпечення додасть підтримку Face ID для людей в масках на iPhone і iPad, що спростить користувачам розблокування своїх пристроїв.

Читайте такожНадійний інформатор розповів про найближчі новинки AppleОчікується, що на традиційній вересневій презентації покажуть нові флагманські айфони і навушники AirPods Pro 2-гопокоління, які отримають новий дизайн без ніжок, а також кілька датчиків руху для відстеження фітнесу. Там же покажуть 14-дюймовий MacBook Pro та нові смарт-годинники.

Вас також можуть зацікавити новини: