Яку мишку купити для ігор: експерти склали рейтинг / фото ua.depositphotos.com

Експерти ресурсу PC Gamer перерахували найкращі моделі ігрових мишей для купівлі в 2023 році. Всі вони забезпечують максимальне задоволення від рухів, клацань і відчуття руки.

Провідні компанії, які пропонують пристрої для геймерів, також звертають увагу на дизайн, намагаються забезпечити максимальну продуктивність й тривалий час автономної роботи.

  • Найкраща бездротова миша – Razer DeathAdder V3 Pro. Завдяки дивовижному сенсору і відмінній якості бездротового зв'язку, окрім ціни, скаржитися нема на що.
  • Найкраща доступна бездротова миша – Logitech G305 Lightspeed, яка отримала найдосконаліший сенсор від Logitech. Пристрій легкий і, здається, що працює вічність від однієї АА-батарейки.  

    Відео дня
  • Найкраща дротова миша – Razer DeathAdder V2. Вона оснащена найкращим сенсором і відмінно підходить як для людей з великими долонями, так і з маленькими. Плюс, у неї доступний цінник.

  • Найкраща бюджетна дротова миша – Logitech G203 Lightsync. Незважаючи на низький цінник, у неї відмінний сенсор і є RGB-підсвічування. 

  • "Ергономічний шедевр" – Logitech G502 X. Модель має добре продуману ергономічну форму, яка підходить для різних стилів хвата, включаючи хват типу "палець" і "долоню".

  • Найкраща миша для змагальних ігор – Logitech G Pro з сенсором HERO 25К. Завдяки чудовій якості збірки Logitech мишка стане чудовим вибором для професійних геймерів, до того ж вона не дуже дорога.
  • Замикає топ Razer Naga Pro, яку експерти назвали найкращою для фанатів MMO. 

Раніше фахівці назвали 5 найоптимальніших ігрових зв'язок процесор/відеокарта. Як зазначається, зараз ситуація з доступністю і вартістю CPU і GPU стала помітно краще, тому осінь 2023 року, мабуть, найкращий час для апгрейда або збірки нового ігрового ПК.

А якщо ви в пошуках ігрового монітора, експерти Hardware Unboxed поділилися своєю думкою про найкращі моделі на сьогодні. Щоб врахувати інтереси користувачів з різним бюджетом, в рейтинг потрапили Монітори Full HD, Quad HD, 4K, Ultra Wide і HDR.

Вас також можуть зацікавити новини: